Om SA-EL Gruppen ApS

Vi løser alle typer elektrikeropgaver – store som små

Historien om SA-EL Gruppen ApS

1976 – Lokal Frederiksberg-elektriker samt lampe- og installationsforretning

SA-EL blev etableret i 1976 som en lokal Frederiksberg-elektriker af el-installatør Søren Andersen, der sammen med sin kone, Lis, åbnede en lampe- og installationsforretning i Smallegade på Frederiksberg.

Små tyve år senere gjorde markedsforholdene det svært at drive en lille lampeforretning og parret besluttede sig for at nedlægge lampesalget og fokusere på el-installationsdelen af virksomheden.

1996 – Flytning til større lokaler 

I 1996 flyttede virksomheden til større lokaler på Philip Schous Vej 21, Frederiksberg, hvor SA-EL stadig har til huse.

SA-EL var i mange år en dominerende el-installatør på Frederiksberg med op til 12 ansatte elektrikere i perioder. Fra årene op mod årtusindeskiftet og indtil 2004 blev virksomheden dog droslet ned til at have blot 2-3 ansatte.

2004 – Ejerskifte til el-ingeniør, stærkstrøms-ingeniør og rådgivende ingeniør

Søren og Lis Andersen ønskede at lade sig pensionere, og pr. 15. Juni 2004 overtog Werborg Holding ApS, der er 100 % ejet af Leif Werborg, virksomheden.

Leif Werborg var godt klædt på rollen som selvstændig el-installatør, idet han er uddannet som elektriker og stærkstrømsingeniør og har erhvervserfaring som rådgivende ingeniør og leder i store, internationale virksomheder indenfor bygningsautomatik, handel og facility management.

Leif Werborgs beslutning om at blive selvstændig bundede i et ønske om at bruge sine erfaringer til at skabe en fremsynet, effektiv, alsidig og ikke mindst meget serviceorienteret virksomhed inden for el-branchen.

2006 – Medejer, der har været i SA-EL siden 1978

I 2006 ændres ejerforholdene, således at Per Hansen bliver bestemmende medejer af virksomheden.

Per Hansen har været ansat i virksomheden siden 1978 og var overmontør, da Leif Werborg købte SA-EL, og han har således stor erfaring og indgående kendskab til virksomhedens kunder og tidligere udførte projekter.

Afdelingen på Ærø etableres i 2007.

 Vi udfører alt inden for el-arbejde, bl.a.

Ring nu på 38 88 19 09, og fortæl os om din el-opgave. Vi giver dig gerne faglig, relevant rådgivning og et gratis, uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.